Vizitë Prefektit të Qarkut Berat z. ‪Fadil Nasufi

Me rastin e emërimit të Prefektit të Qarkut Berat z. ‪Fadil Nasufi, drejtori i Medresesë së Beratit, z. Ilyas Karagoz, bëri një vizitë në këtë institucion.

Në fjalën e tij, z. Ilyas Karagoz uroi z. Fadil Nasufi për detyrën dhe shprehu gatishmërinë e tij për cdo lloj bashkëpunimi në të ardhmen.

Fadil Nasufi falenderoi drejtorin e Medresesë së Beratit për vizitën dhe shprehu dëshirën e tij për një vizitë në shkollën tonë.