Workshop mbi mediat lokale në Universitetin Bedër

Beder (16)

3 Maj 2013 – Departamenti i Shkencave të Komunikimit në Universitetin Hëna e Plotë Bedër në bashkëpunim me Unionin e Gazetarëve dhe Institutin Shqiptar të Medias, me rastin Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit, organizoi sot Workshop-in me temë “ Mediat lokale shqiptare përballë sfidave teknologjike dhe realitetit të kohës”. Përpara fillimit të workshiop, të pranishmit morën pjesë në çeljen e ekspozitës me temë ” Tranzicioni shqiptar në titujt e gazetave” për gatitur nga studentet e komunikimit.